Visagie & hairstyling

Tegenwoordig is Make-up en Hairstyling net zo belangrijk geworden als bruidsmake-up. 
Binnenkort een verjaardag, gala of evenement? Laat je haar stylen en make-up doen door Picture Perfect! Picture Perfect verzorgd visagie en hairstyling in de regio Alphen aan den rijn.

Visagie

Je wil voor een bijzonder event natuurlijk dat je make-up en/of kapsel er op en top uit ziet. Als Make-up artist & Hairstylist kom ik graag aan huis of op de gewenste locatie. Misschien heb je een fotoshoot cadeau gekregen en is de styling al geregeld, maar nog geen make-up. 

Afhankelijk van je complete look voor jouw bijzondere dag (Bedrijfsevenement, gala, Verjaardag etc.) zal ik de visagie en/of hairstyling hierop aanpassen.

Hairstyling

Mocht je wel al de visagie hebben geregeld, kan je mij ook inzetten voor de hairstyling. Een passend kapsel is natuurlijk ook van belang bij een fotoshoot.

Met verschillende producten zorg ik dat jouw haar de hele dag mooi blijft zitten in de stijl die jij hebt gekozen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi opgestoken kapsel, verschillende soorten vlechten of ga je voor een hele opvallende stijl? Ik kom graag bij je langs of kom langs in mijn studio in Alphen aan den Rijn!

Kerst Fotoshoot

De feestdagen staan weer voor de deur, wat is er dan mooier om met je partner, vrienden of familie een kerst fotoshoot te doen.
De foto's kan je dan ook leuk gebruiken om kerstkaarten te sturen naar je geliefden.
Ook zijn de foto's bijvoorbeeld te gebruiken voor op een mok of puzzel, dan heb je meteen een origineel cadeau voor onder de boom.

Duur 30 minuten, inclusief 6 foto's. €39,50

Cadeautip

Een cadeaubon voor een fotoshoot naar keuze om aan iemand te geven!