Fotoshoot

Met mijn eigen fotostudio in Alphen aan den Rijn kan ik ook een compleet verzorgde fotoshoot houden. Kom alleen, met je familie, vrienden of je partner, alles is mogelijk. Met humor en enthousiasme probeer ik het beste naar boven te halen, om zo mooie momenten vast te leggen.

Fotoshoot

Een fotoshoot in mijn eigen fotostudio in Alphen aan den Rijn maak je helemaal compleet door ook de visagie en haarstyling te laten doen! Door verschillende achtergronden en kleding wissels krijg je elke keer weer een andere stijl op de foto. De combinatie van mooie kleding en make-up & haarstyle zorgt dan voor het perfecte plaatje! Fotoshoot organiseren bij studio Picture Perfect? Neem vrijblijvend contact op!

Fotoshoot mogelijkheden

Voor elk type fotoshoot kun je terecht in mijn fotostudio in Alphen aan den rijn. Wat dacht je van een familie fotoshoot of een fotoshoot met het gezin? Ook leuk, is een vrienden/vriendinnen fotoshoot voor bijvoorbeeld een partijtje of een verjaardag. Ga voor een spontane foto én een serieuze foto door een andere achtergrond, verschillende kleding, een andere haarstijl of andere make-up. Ook voor speciale shoots zoals een zwangerschap, baby en newborn fotoshoot kunt u contact opnemen.