Bruids make-up & haar

Leuk! Jullie gaan trouwen! 
Natuurlijk wil ik op jullie speciale dag graag je bruidsmake-up en bruidskapsel verzorgen. Ik kom bij jou aan huis zodat je jullie grote dag lekker relaxed kunt beginnen.

Visagie en haarstyling

Bruidsmake-up

Of je nu een heel naturel of meer uitgesproken bruidsmake-up wilt, ik zorg ervoor dat het helemaal naar jouw wens is en gebruik speciale producten zodat het tot ’s avonds laat, mooi blijft zitten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of bekijk mijn gemaakte werken!

Bruidskapsels

Bij een bruiloft kan een mooi bruidskapsel  natuurlijk niet ontbreken. Ook een mooi opgestoken kapsel, krullen of bijzonder gevlochten kapsel verzorg ik graag voor je. Zo loop jij op de grote dag met een mooi bruidskapsel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of bekijk mijn gemaakte werken!

Bruidsmake-up en bruidskapsel

Portfolio

Kerst Fotoshoot

De feestdagen staan weer voor de deur, wat is er dan mooier om met je partner, vrienden of familie een kerst fotoshoot te doen.
De foto's kan je dan ook leuk gebruiken om kerstkaarten te sturen naar je geliefden.
Ook zijn de foto's bijvoorbeeld te gebruiken voor op een mok of puzzel, dan heb je meteen een origineel cadeau voor onder de boom.

Duur 30 minuten, inclusief 6 foto's. €39,50

Cadeautip

Een cadeaubon voor een fotoshoot naar keuze om aan iemand te geven!