Bruids make-up & haar

Leuk! Jullie gaan trouwen! 
Natuurlijk wil ik op jullie speciale dag graag je bruidsmake-up en bruidskapsel verzorgen. Ik kom bij jou aan huis zodat je jullie grote dag lekker relaxed kunt beginnen.

Visagie en haarstyling

Bruidsmake-up

Of je nu een heel naturel of meer uitgesproken bruidsmake-up wilt, ik zorg ervoor dat het helemaal naar jouw wens is en gebruik speciale producten zodat het tot ’s avonds laat, mooi blijft zitten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of bekijk mijn gemaakte werken!

Bruidskapsels

Bij een bruiloft kan een mooi bruidskapsel  natuurlijk niet ontbreken. Ook een mooi opgestoken kapsel, krullen of bijzonder gevlochten kapsel verzorg ik graag voor je. Zo loop jij op de grote dag met een mooi bruidskapsel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of bekijk mijn gemaakte werken!

Bruidsmake-up en bruidskapsel

Portfolio